Selecteer een pagina

Onlangs kreeg ik van een klant de vraag of ik hun platte LED TV netjes aan de muur wilde ophangen, deze stond al 2 jaar noodgedwongen op een veel te klein kastje, de TV moest nog altijd eens werden opgehangen maar daar bleef het bij. Persoonlijk ben ik snel afgeleid door alle “troep” die ik bij veel mensen rond de TV zie staan. Als je de TV aan de muur hangt en de kabels netjes wegwerkt en je zo weinig mogelijk spullen rond je TV hebt staan zul je veel meer ontspannen televisie kunnen kijken, oordeel zelf….

 

Default Gallery Type Template

This is the default gallery type template, located in:
/subdomains/techniek/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/nextgen_gallery_display/templates/index.php.

If you're seeing this, it's because the gallery type you selected has not provided a template of it's own.